diumenge, 30 de desembre del 2012

3 comentaris:

  1. doncs esta molt ben pensat.. la gent gran encara te energia i ganes d'aprendre coses noves.. a mes esta força be que tinguin, a mes de ganes, oportunitats per fer-ho!!

    ResponElimina
  2. Jo comparteixo els vostres punts de vista perquè considero que obrir a la gent gran a les noves tecnologies és un avantatges per aquestes persones. És un mètode nou per a ells, i que en poden fer molt bon ús. Sempre s'ès jove per aprendre coses noves. M'ha agradat la vostra frase;)!

    ResponElimina
  3. Sovint, el detall més insignificant ens ve a dir que l’edat s’assembla a un rellotge d’arena. Cada minut, cada hora, cada dia, cau un granet més de sorra. Ens fem grans.

    És per aquest motiu, que trobo acertada la idea d'integrar a la gent gran a les noves tecnologies per fer ús d'elles segons les seves necessitats.

    A tots/es ens agrada formar part d'aquesta societat i participar-hi. La tecnologia avança, i l'edat no ha de ser un impediment, com diuen " el saber no ocupa lugar ni tiene edad".

    ResponElimina

PRESENTACIÓ

Els donem la benvinguda en aquest espai dedicat a la gent gran, en el qual volem dinamitzar la seva activitat dins el món informàtic.

Es pretén dur a termes tot tipus de tasques relacionades a conèixer i a utilitzar les noves tecnologies de la informació i de la comunicació (nTIC).

L'objectiu principal d'aquest espai, és apropar a la gent gran al món de les noves tecnologies, per tal de donar-los-hi un nou punt de vista d'aquest àmbit. És una manera, de donar una oportunitat a totes aquelles persones que es considerin gent gran activa: "vells per fora i joves per dins".

Una altra de les intencions que volem aconseguir és que puguin dominar una nova eina de cerca d'informació i de comunicació en el seu camp d'interès.